Kebersihan adalah aspek terpenting dan patut diberi perhatian. Prihoda Fabric Duct memenuhi permintaan kebersihan yang tinggi, sekaligus menjadi pilihan yang ideal untuk pengedaran udara di dalam ruang anda. 

PRIHODA FABRIC DUCT memerangi COVID-19

tekstil DIFFUSERS

Diffuser dari Prihoda sangat ideal untuk digunakan di dalam bangunan-bangunan awam, sektor industri mahupun komersial. Diantara semua fasiliti yang ada, ia juga boleh digunakan didalam pusat kuarintin, makmal kajian virus & pusat ujian untuk COVID-19. 

Berapa lama virus dapat hidup pada permukaan fabric ?

Berbanding dengan bakteria, virus hanya boleh di luar langsung badan hos (tubuh manusia) untuk tempoh yang sangat terhad. Menurut penyelidikan yang telah dibuat, coronavirus dapat bertahan maksimum 72 jam pada permukaan plastik. Ini bermakna ia dapat bertahan paling lama 3 hari pada pemukaan kain fabric Prihoda. 

Semasa mencuci fabric diffusers, kemungkinan untuk menggunakan bahan kimia tertentu seperti (ELTRA 40 EXTRA by Ecolab) yang dapat membunuh semua virus pada permukaan fabric. Option lain adalah dengan menggunakan Ozone Generator, di mana kerja-kerja untuk uninstall ducting tidak perlu dilakukan. 

Rene Walker

Designer

Molly Dunn

Designer

James Dixon

Designer