Mengapa Pilih Fabrik Ducting

Kelebihan kain & faedah

Prihoda Fabrik Duct dan Diffuser Systems mempunyai banyak kelebihan dan faedah, yang kebanyakannya adalah hijau dan boleh membantu dalam mencapai kredit LEED.

Design Mudah / Uniform Air Penyebaran

Ini bermakna kurang ductwork! Kerana keseluruhan Sistem Prihoda adalah peresap, udara boleh dibekalkan kepada ruang dihuni dalam corak yang lebih cekap. Prihoda Systems mungkin direka dengan kelengkapan sama dengan ductwork logam, termasuk banyak kelengkapan zippered standard dan penyesuaian yang tidak terhad untuk menyesuaikan keperluan permohonan. (Semak Asap kami Test Video di Perpustakaan Video kami!)

Kos Simpanan / Waktu Buruh Minimal

Kos Sistem Prihoda adalah 20 hingga 80% kurang daripada logam. Penjimatan kos udara berliang Prihoda adalah lebih dramatik berbanding / double-dinding saluran lingkaran logam terlindung atau bahan-bahan premium. Terdapat juga penjimatan besar dalam masa tenaga pekerja yang diperlukan untuk memasang Prihoda berbanding sistem logam setanding. Ia mungkin mengambil 10 kali lebih buruh (lelaki jam) untuk memasang logam dan simpanan meningkat dengan diameter.

Ringan / mudah untuk Penghantaran

Berat Sistem Prihoda boleh menjadi ketara kurang daripada sistem logam setanding. Mereka bentuk dengan Prihoda Systems bermakna beban ringan bumbung, kemudahan pengendalian, dan mengurangkan keperluan untuk peralatan kuasa mengangkat. Prihoda boleh dibungkus dan dihantar ke lokasi anda dari mana-mana kemudahan perkilangan kami. pakej yang lebih kecil dan lebih ringan mengurangkan kos pengangkutan dan kerosakan.

Tenang

Dengan Sistem Prihoda direka dengan betul, udara dihantar secara senyap-senyap dan tanpa sifat bergema dijumpai di dalam logam. Selain itu, Prihoda fabrik memberi manfaat penyerapan bunyi dalam ruang yang dihuni.

Air berliang

hantaran udara melalui fabrik boleh menghapuskan risiko pemeluwapan dan memesongkan habuk bawaan udara dari terkumpul pada permukaan Prihoda.

Hygienic

Sesetengah fabrik kami mempunyai agen antimikrob aktif yang menghalang pertumbuhan bakteria.

Mudah untuk Selenggara

Pembersihan ductwork logam boleh mahal-kos ini sering diabaikan. A salur kotor (dalaman) boleh menjadi penyumbang yang membawa kepada sindrom bangunan sakit dan masalah kesihatan manusia. Apabila ia datang masa untuk membersihkan Sistem Prihoda anda, ia boleh dikeluarkan dengan mudah dan dibasuh. Proses pembersihan boleh melibatkan sama ada vakum pembersihan dan / atau tangan atau mesin basuh bergantung pada fabrik. Prihoda Systems direka dengan bahagian berzip untuk memudahkan pengendalian dan saiz untuk dimuatkan ke dalam mesin basuh industri.

Berwarna-warni / Personalization

kain kami boleh didapati dalam pelbagai warna dan corak standard, termasuk warna kosong untuk menyesuaikan hiasan dalaman. Prihoda boleh memperibadikan Sistem Prihoda anda, mengiklankan logo syarikat atau sekolah, maskot, kata-kata inspirasi, penaja, atau pembekal.


Prihoda Malaysia

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *