10 KELEBIHAN JADI EJEN PRIHODA MALAYSIA

Income tambahan RM10,000 – RM50,000 setahun atau mungkin lebih dari tu secara part time?

Inilah masanya untuk jana pendapatan RM10k – RM50K setahun dengan hanya menjadi ejen sahaja tanpa MODAL

 

Click link ni segera untuk mendaftar.

http://www.prihodamalaysia.com/referral-program/

“Alhamdulillah.. Just Promote je pn blh dpt komisen RM35K. Ok apa tak perlu keluar modal” – Nubli Rahim, Kontraktor M&E.

KELEBIHAN JADI EJEN PRIHODA MALAYSIA

1) NICHE KURANG PERSAINGAN

– Tak macam jual aircond, ada terlalu ramai ejen di seluruh Malaysia. Konsep Ejen Prihoda ni baru saja diperkenalkan di Malaysia buat pertama kalinya. So ni memang peluang yang terbaikkk yang bagi yang baru nak mula berniaga or nak dapat side income. Or yang gaji tengah bulan dah kering.

.

2) PRODUK SENANG JUAL

– Jangan risau anda tak perlu jadi salesman biasa2 jumpa orang untuk promote produk. Dengan hanya menggunakan 3 konsep jualan mudah : 1) Kenalpasti siapa – 2) Cari diorang dimana – 3) Hantar Skrip jualan.
Kami telah siapkan skrip jualan & targeted customer. Anda hanya perlu hantar skrip jualan pada targeted customer. Mudahkan..
.

3) PERNAH JOIN REVAC KLCC

– Pada May 2016 kami telah menyertai REVAC (Southest Asia’s International Refrigeration, Ventilation & Air-Conditioning Even).
.

4) 10 TAHUN WARRANTY

– Jaminan warranty salama 10 Tahun diberikan kepada pembeli PRIHODA. Ini menunjukkan komitmen PRIHODA ingin memberikan Produk dan servis yang terbaik pada semua pelanggan.
.

5) DAPAT E-Book PANDUAN AGENT PERCUMA

– Setiap ejen yang Berjaya mendaftar sebagai ejen, anda akan dibekalkan step-by-step jana pendapatan termasuk skrip jualan yang anda boleh guna untuk berkomunikasi dengan bakal pelanggan.
.

6) TRAINING UNTUK AGENT

– Bagi memastikan anda benar-benar boleh buat duit, Team PRIHODA Malaysia akan mengadakan training dari masa ke semasa berkenaan teknik pemasaran dan mengenai produk melalui offline dan online.
.

7) PRODUK TEKNOLOGI EROPAH

– PRIHODA fabric ducting berasal dari negara Republic Czech. Prihoda Malaysia hanya merupakan “SOLE DISTRIBUUTOR” bagi Jenama PRIHODA di Malaysia. Produk keluaran eropah ini terbukti berkualiti tinggi.
.

8) PRODUK TERBUKTI BERKESAN!

– Produk ini terbukti berkesan dan lebih efisen berbanding sistem konvensional (Metal ducting). Ini kerana Metal ducting sukar mengagihkan udara sejuk secara sekata & akan membazirkan banyak tenaga elektrik & kos.

Contoh projek di Edmund Optic Singapore ni, mula2 satu tempat je guna fabric duct, lepas tu terus satu kilang nak tukar dari metal ducting ke fabric duct.
.

9) SIMULASI CFD

– CFD – Bermaksud – Computational Fluid Dynamic ini akan dibekalkkan kepada projek-projek yang kritikal bagi memastikan suhu udara benar-benar sekata oleh engineer kami dari Prihoda. Ini bagi memastikan produk yang dijual benar-benar memberi manfaat pada pengguna.
.

10) PERCUMA T-SHIRT

– 20 T-Shirt percuma akan diberikan kepada ejen yang bertuah. Pemilihan akan dibuat oleh pihak Prihoda Malaysia.
Bukan setakat percuma T-Shirt, Program ejen ni pun tak perlu bayar apa-apa pn untuk jana income sehingga RM50K Setahun..

 

Jika berminat sila daftar SEGERA.. Sebab

Tawaran ini TERHAD dan kami akan STOP iklan ejen ini pada bila-bila masa dari sekarang bila kuota ejen dah cukup.

 
“Fast Action Fast Result”

Bagi yang berminat sila

Komen : “NAK TAHU”
KLIK Link ini segera untuk mendaftar — >

http://www.prihodamalaysia.com/referral-program/

Bagi yang rasa ada rakan2 atau ahli keluarga yang perlu join EJEN ni, boleh share & tag FB diorang untuk nampak Posting ni..

Moga Beri manfaat pada semua.

“BIG SPACE COOLING EXPERT”

www.prihodamalaysia.com
www.prihoda.com

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *